Blog

Zou je iets voor mij willen doen?”

 Zeg eens eerlijk, wat dacht je toen je deze vraag las?
Oh jeeeeee, ze wil iets van mij……
Of: mmmmm eens kijken wat ze wil.
of : ja dag, haar ga ik niet helpen.

Hoe vaak krijg jij de vraag als leidinggevende om te helpen? 

En doe jij dit dan ook altijd? 

Wordt de vraag gesteld vanuit positieve of negatieve emotie? Met de knop op groen of rood?
( Denk je nu, rode/blauwe knop, waar heeft ze het over? Download dan mijn gratis e-book waarin meer uitgelegd wordt over emoties via deze link )

In teams waar gedoe is, wordt vaak niet eens een vraag gesteld, er worden eisen gesteld:
de ander moet gewoon naar mij luisteren, de ander moet zich gewoon eens aan de afspraken houden.
Of er gebeurd van alles non verbaal zonder dat het uitgesproken wordt.
En als leidinggevende verwachten sommigen dat jij dit alles moet oplossen.


Terug naar mijn vraag: Zou je iets voor mij kunnen doen?

Mij helpen met mijn missie vervullen?
Ik wil namelijk zoveel mogelijk leidinggevenden en teams in de zorg helpen om de samenwerking te verbeteren en het werkplezier te vergroten.

Dat doe ik door mijn kennis zoveel mogelijk te delen en mensen te enthousiasmeren om hun eigen energiebatterij op te laden.
Om anderen te inspireren, houd ik een online gratis masterclass voor leidinggevenden in de zorg met als thema:
“Stress bestrijden en jouw team activeren”.

En daar heb ik jouw hulp bij nodig (viel mee toch?)

Want ik wil zoveel mogelijk leidinggevenden bereiken om zo deze olievlek van positieve energie te vergroten.
Daarbij nodig ik jou van harte uit om deel te nemen en je te laten inspireren, maar ook om collega leidinggevenden te wijzen op deze mogelijkheid op gratis energie, gratis tips en werkvormen om zo het gedoe in jouw team om te zetten in positieve samenwerking.​​

Wie wil dat nou niet?

Inzicht
Ik ga jou in deze masterclass ten eerste meer inzicht geven in hoe je energie kunt voelen, meten en bespreken.  Waarom ervaren medewerkers stress en hoe kun je dat ombuigen? Hoe herken je nu of er voldoende positieve energie is, op welke zaken let je dan, welke vragen stel je dan? En hoe stimuleer je jouw medewerkers om zelf actief aan de slag te gaan met het genereren van meer positieve energie?  Hoe zorg je dat gemopper omgezet wordt in het aandragen van oplossingen?

Nieuw gedrag.
Ten tweede gaat het over wat jij als leidinggevende nu anders kunt doen om die positieve energie te vergroten op een manier die voor iedereen prettig voelt. Aan welke knoppen kun je draaien en hoe stimuleer jij jouw medewerkers om in beweging te komen en kleine stapjes te zetten?

Ben jij benieuwd hoe jij als leidinggevende echt het verschil kan maken?
Hoe jij jouw medewerkers kunt stimuleren tot meer positieve energie, waardoor het team beter gaat samenwerken en meer presteert?

Dan moet je er donderdag 1 juni om 19.30 uur bij zijn.

Geef je op door op onderstaande knop te klikken (makkelijker wordt het niet) en ik ga jou wegwijs maken in het thema energie waardoor jij direct na deze masterclass  al de praktische tips kunt gaan uitproberen.

Heb je je al opgegeven, dan zou ik tof vinden als jij de link van dit bericht doorstuurt naar een collega leidinggevende waarvan jij weet dat die ook worstelt met dit thema. Zo inspireren we elkaar en helpen we elkaar om teams te versterken.

Dus donderdag 1 juni om 19.30 uur  mijn gratis masterclass van ongeveer een uur.

Geef je op door de onderstaande knop te drukken.

verandering begint bij jezelf

Ontvang elke week een geheime tip in je mailbox waarmee jij direct tijd en ruimte creëert voor jouw eigen ontwikkeling als leidinggevende.

Deel dit bericht

Nieuw en Populair

Categorieën

Gratis Adviesgesprek:

Verandering begint bij jezelf!

Plan hier direct jouw gratis adviesgesprek en ploeter niet langer door. Gun jezelf dit moment en laat mij jou helpen weer overzicht te creëren en te kunnen prioriteren. Want het kan echt anders. Daar weet ik alles van.

Fabiënne Smedinga - 04
Gratis Masterclass

Hoe stimuleer jij een open en veilig werkklimaat in jouw team?

00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.