Blog

Ik ben erin gedoken en kwam er achter dat..

Ik nog zo vaak denk iets helemaal te snappen, maar dan toch kom ik er weer achter dat het niet zo is.
In de afgelopen twee weken had ik deels vakantie.
Zoals gewoonlijk duik ik dan de boeken in om mijn kennis weer uit te breiden.

Nu ben ik weer in mijn “oude” thema energie gedoken en ontdekte dat de lijn tussen energie en psychologische veiligheid er gewoon altijd lag, maar dat ik het in het verleden niet uit de boeken gehaald had die ik las.

Zo zie je maar weer, je ziet (of leest) alleen datgene waar je naar op zoek bent.
En ons brein kan niet teveel nieuwe informatie aan om te verwerken en om te zetten in nieuwe gedrag.

Boek Werkvuur; hoe energieke mensen en team positieve impact maken
Boek Werkvuur; hoe energieke mensen en team positieve impact maken

Activeringssessie
Maandag en dinsdag mag ik weer bij twee team een energiemeting en activeringssessie houden. Toen ik deze week als voorbereiding in hun profielen dook, zag ik een aantal parallellen. Beide teams lekken energie omdat de knop grotendeels op rood of blauw staat. 

(Denk je nu, rode/blauwe knop, waar heeft ze het over? Download dan mijn gratis e-book waarin meer uitgelegd wordt over emoties via deze link).
Daarnaast lekken zij energie omdat zij geen heldere doelen gesteld hebben en ze deze dus ook niet meten en bespreken.

Er zijn eigenlijk altijd een aantal standaard energielekken in teams die nog niet weten hoe zij hun eigen energie positief kunnen beïnvloeden.
Ook hier geldt: als je niet weet waar je op moet letten, dan zie je het niet.

En dat is zo ontzettend zonde van ieders inzet en goede zorg.
Want als je eenmaal weet hoe jij energie positief kunt beïnvloeden, dan kun je het niet niet meer zien.

En daarom houd ik binnenkort mijn gratis masterclass over het thema:
Stress bestrijden en jouw team activeren

Inzicht
Ik ga jou ten eerste meer inzicht geven in hoe je energie kunt voelen, meten en bespreken.  Waarom ervaren medewerkers stress en hoe kun je dat ombuigen? Hoe herken je nu of er voldoende positieve energie is, op welke zaken let je dan, welke vragen stel je dan? En hoe stimuleer je jouw medewerkers om zelf actief aan de slag te gaan met het genereren van meer positieve energie?  Hoe zorg je dat gemopper omgezet wordt in het aandragen van oplossingen?

Nieuw gedrag.
Ten tweede gaat het over wat jij als leidinggevende nu anders kunt doen om die positieve energie te vergroten op een manier die voor iedereen prettig voelt. Aan welke knoppen kun je draaien en hoe stimuleer jij jouw medewerkers om in beweging te komen?

Ben jij benieuwd hoe jij als leidinggevende echt het verschil kan maken?
Hoe jij jouw medewerkers kunt stimuleren tot meer positieve energie, waardoor het team beter gaat samenwerken en meer presteert?

Dan moet je er vrijdag 19 mei om 9 uur bij zijn.

Bedenk vooraf dan welke vragen of voorbeelden jij wilt inbrengen, want ik creëer bewust tijd voor jullie persoonlijke vragen. (om die reden neem ik  de masterclass ook niet op, zodat je vrijuit kunt spreken).

Dus vrijdag 19 mei om 9 uur  mijn gratis masterclass van ongeveer een uur.

Geef je op door de onderstaande knop te drukken. Ik garandeer je dat het uur dat jij investeert zichzelf uiteindelijk drie dubbel terug betaald.

✅ Doordat jij zicht hebt op waar het mis gaat, kun jij gerichte interventies inzetten die direct meer
positieve energie genereren en het gemopper stopt.
✅ Daarnaast komt jouw team zelf in de actie waardoor jij het juist minder druk krijgt.
✅ Door mijn praktische tips kun jij gelijk aan de slag om de knop op groen te krijgen en te houden.
   

Door deze masterclass help ik jou even afstand te nemen van alle hectiek en emoties en zo weer de juiste stappen te zetten naar een positief en energiek team waar medewerkers graag blijven werken en stress verleden tijd is.
Hoe tof zou dat zijn als jouw dat ook lukt!
Met de kennis uit deze masterclass help ik jouw op weg een team zonder stress en vol
positieve energie.

P.S. wil je alvast bezig met dit thema en wil je jezelf alvast testen, doe dan de gratis online test waarin je toetst hoe effectief jij als leidinggevende bent om die positieve energie te stimuleren.verandering begint bij jezelf

Ontvang elke week een geheime tip in je mailbox waarmee jij direct tijd en ruimte creëert voor jouw eigen ontwikkeling als leidinggevende.

Deel dit bericht

Nieuw en Populair

Categorieën

Gratis Adviesgesprek:

Verandering begint bij jezelf!

Plan hier direct jouw gratis adviesgesprek en ploeter niet langer door. Gun jezelf dit moment en laat mij jou helpen weer overzicht te creëren en te kunnen prioriteren. Want het kan echt anders. Daar weet ik alles van.

Fabiënne Smedinga - 04
Gratis Masterclass

Hoe stimuleer jij een open en veilig werkklimaat in jouw team?

00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.