Diensten

IK

Leidinggevende met stress

Activeer jezelf

Hoe kun jij als leidinggevende zorgen voor goede resultaten als jij continu bezig bent met het oplossen van problemen op de korte termijn?
Stop en neem even de tijd om te analyseren wat er speelt
Pas als jij vanuit rust en overzicht gaat werken, gaat er wat veranderen.
Pas als jij wat anders gaat doen, gaat jouw team ook ander gedrag vertonen.

Heb jij niet de tijd om hier zicht op te krijgen of weet je niet hoe?

Ik kan je helpen.

WIJ

Activeer je team

Zoek jij als leidinggevende naar mogelijkheden om jouw team in beweging te krijgen door te werken aan thema’s als kennismaking, kwaliteiten, energievol werken, gedragssstijlen, drijfveren of time management?
Heb jij al verschillende dingen geprobeerd, maar levert het niet het gewenste effect op?
Laat mij jou dan helpen met het vorm geven van een team(mid)dag zodat jij onderdeel van het leerproces kunt zijn in plaats van de kar te moeten trekken.

Fab-ulous - 26

TOPTEAM

Fab-ulous - 17

Topteam

Wil jij een gedragsverandering in jouw team die een duurzaam effect heeft? Wil jij een topteam dat zelfstandig aan de slag gaat met nieuwe ideeën en oplossingen?
Dan is mijn teamtraining de oplossing voor jou.
Aan de hand van een meting breng ik in beeld waar de energie stroomt maar ook lekt in jouw team. Met die analyse maken we samen met het team een plan dat gegarandeerd gaat werken.
Daarnaast volgen nog twee sessies in een tijdsbestek van 6 maanden waarbij ik als stok achter de deur werk. Waarbij we de verdieping zoeken met thema’s die specifiek voor jouw team belangrijk zijn om de ontwikkeling door te zetten.

Dus wil jij ook een topteam dat zelfstandig werkt en uitdagingen niet uit de weg gaat?

Fab-ulous Academy

Wil jij als leidinggevende ook precies weten waar jij energie lekt vanuit jouw persoonlijke energieprofiel en welke stappen jij moet gaan zetten om meer vanuit eigen kracht te werken. Wil jij rust, vertrouwen en positieve energie ervaren en een betere leidinggevende voor de medewerkers zijn. 

Wil jij ook in 7 weken vanuit energie en kracht leidinggeven aan jouw team, zodat jouw team zelfstandiger wordt?

Met kennis en werkvormen waarmee jij direct aan de slag kunt om met meer energie je werk te doen. Leren van elkaar staat centraal en in de online bijeenkomsten van een uur kun je jouw eigen dillema’s inbrengen, successen delen en vragen delen.

Meer weten?

Fab-ulous - 35
Gratis Masterclass

Hoe stimuleer jij een open en veilig werkklimaat in jouw team?

00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.