Ervaringen

Testimonials

Wat zeggen anderen?

Een positieve flow in het team

Het stil staan bij de teamsamenwerking en bij waar iedereen energie van krijgt, heeft direct gezorgd voor een positieve flow in het team. We bespreken moeilijke situaties en leren weer van elkaar.

We hebben nog steeds lastige situaties, maar we versterken elkaar nu juist. En het mooie is dat de verwanten ons vroegen wat er gebeurd was, want de sfeer was zoveel gezelliger op de afdeling de laatste tijd! Zo zie je maar dat cliënten ook profiteren van een betere onderlinge samenwerking.

Teamcoördinator in de ouderenzorg

We zetten nu bewust de knop op groen

Door dit traject hebben we elkaar als team veel beter leren kennen. Ik snap nu beter waarom collega’s bepaalde dingen doen. We weten nu ook hoe we elkaar kunnen versterken in de dingen doen waar een ieder blij van wordt en energie van krijgt! We zetten nu bewust de knop op groen.

Directeur detacheringsbureau

Een beter inzicht opgeleverd in je eigen basis eigenschappen

Fabiënne heeft ons geholpen een teambuilding voor een nieuw samengesteld team. Vaak een onderbelichte stap in samenwerking, elkaar leren kennen, verdiepen in elkaar etc.

Dit heeft een beter inzicht opgeleverd in je eigen basis eigenschappen versus je eigenschappen in je rol in het werk. Daarnaast geeft het inzicht in welke team eigenschappen je in huis hebt en hoe je dit kunt aanvullen op elkaar.
Ontzettend prettige samewerking. Je sloot gemakkelijk bij ons aan en gaf voldoende ruimte voor reflectie, inzichten en het teamproces. Dat maakte het een succesvolle training.

Marieke Osinga
Gratis Masterclass

Hoe bestrijd ik stress en activeer ik mijn team?

6 oktober 2023 9:00 tot 10.00 uur
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Gratis Masterclass

Hoe stimuleer jij een open en veilig werkklimaat in jouw team?

00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.