Blog

Commitment is een actie niet een woord!

commitment
  • Wanneer je jouw moonshot helder hebt, dan is het van groot belang dat je commitment hebt voor wat je wilt behalen.
  • Commitment: Je voelt je diep vanbinnen verplicht om dat wat je zegt ook echt te doen. Niet alleen vanuit je verstand maar vooral ook vanuit je hart. Stop met uitstelgedrag, ga ervoor!!

Hoe zorg je dan voor commitment:

  • Praat met anderen over welk doel je wil bereiken zodat het meer gaat leven, maak er desnoods je wachtwoord van zodat je eraan herinnerd wordt.
  • Bedenk niet wat je niet gaat doen maar juist wat je wél gaat doen, maak het actief. Maak het ook concreet en deel het op in kleine stappen. Op die manier kun je je eigen successen vieren en blijf je je commitment positief stimuleren.
  • Bereid je voor op kritieke momenten. Ga na waar en wanneer het erom gaat spannen en hoe je dat dan aan gaat pakken. Als je bijv. moeite hebt met nee zeggen is dat helemaal lastig als er in de hectiek van alles aan je gevraagd wordt, leer jezelf dan bijv. aan om te zeggen ‘ik kom er op terug’.
  • Ook bij dit onderdeel geldt: zorg dat anderen weten van jou doelen en jou kunnen ondersteunen op moeilijke momenten.

verandering begint bij jezelf

Ontvang elke week een geheime tip in je mailbox waarmee jij direct tijd en ruimte creëert voor jouw eigen ontwikkeling als leidinggevende.

Deel dit bericht

Nieuw en Populair

Categorieën

Gratis Adviesgesprek:

Verandering begint bij jezelf!

Plan hier direct jouw gratis adviesgesprek en ploeter niet langer door. Gun jezelf dit moment en laat mij jou helpen weer overzicht te creëren en te kunnen prioriteren. Want het kan echt anders. Daar weet ik alles van.

Fabiënne Smedinga - 04
Gratis Masterclass

Hoe bestrijd ik stress en activeer ik mijn team?

10 juli 2024 9.00 tot 10.00 uur
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.