Blog

Intuïst©️ wat is dat?

Ken je dat?
Je bent als leidinggevende al wat langer betrokken bij jouw team, maar je krijgt de vinger er maar niet achter. Het loopt op zich redelijk maar als het even spannend wordt, duiken de oude patronen weer op.

Afspraken blijken geen afspraken te zijn.
Vergaderingen worden een opsomming van incidenten.
Medewerkers haken af en draaien “gewoon” hun dienst.
Irritaties worden niet rechtstreeks uitgesproken, maar wel uitgebreid met andere collega’s besproken.

Patronen zijn interessante fenomenen als je ze weet te ontrafelen. Maar dat ontrafelen willen we veel te veel vanuit ratio doen. En daar laat je iets liggen.


Ik zal je uitleggen waarom.

Ons brein is vanuit de hectiek van tegenwoordig veel gericht op snelle actie, op snelle oplossingen. We wenden daarvoor slecht een deel van onze hersenen aan (Beta hersengolven).
Vanuit onderzoek is aangetoond dat als we teveel focussen op ratio, snelle beslissingen, dat we dan uiteindelijk veel kennis laten liggen. Kennis vanuit onze eigen intuïtie. Kennis die in de Alpha hersengolven opgeslagen ligt.

Maar hoe kom je dan bij die Alpha hersengolven?
Door de te vertragen.

Daarom heb ik hierover een nieuwe masterclass ontwikkeld. Het gaat over de werking van het brein en hoe jouw talenten en jouw intuïtie (alles wat al in jouw zicht als mens) jou verder helpen met vraagstukken waar jij tegenaan loopt. In deze masterclass wil ik jullie meenemen in hoe Intuïst©️ het verschil kan maken op een speelse niet zweverige manier.

Maar waarom is dat nu interessant voor jou?

Omdat ik er vanuit overtuigd ben dat de inzichten vanuit Intuïst©️ voor jouw als leidinggevende jouw leven en jouw werk makkelijker kunnen maken. Wetende hoe pittig het werk kan zijn, gun ik ieder van jullie zo aan de start van dit nieuwe jaar een versneller.

In een uur weet jij meer over de werking van het brein, over intuïtieve intelligentie en laat ik zien hoe Intuïst©️ als versneller werkt in het scherp krijgen van jouw doelen en het behalen ervan.
En het mooie is dat ik het ook kan inzetten bij teams. Maar daarover later meer.

Nieuwsgierig?
Stuur dan een mailtje naar info@fab-ulous.nl en ik stuur jouw daarna de link voor de masterclass
vrijdag 8 maart van 14-15 uur.

Het leuke is dat je tijdens de masterclass een gratis discovery mag doen om echt zelf te ervaren wat het spel je kan brengen.

verandering begint bij jezelf

Ontvang elke week een geheime tip in je mailbox waarmee jij direct tijd en ruimte creëert voor jouw eigen ontwikkeling als leidinggevende.

Deel dit bericht

Nieuw en Populair

Categorieën

Gratis Adviesgesprek:

Verandering begint bij jezelf!

Plan hier direct jouw gratis adviesgesprek en ploeter niet langer door. Gun jezelf dit moment en laat mij jou helpen weer overzicht te creëren en te kunnen prioriteren. Want het kan echt anders. Daar weet ik alles van.

Fabiënne Smedinga - 04
Gratis Masterclass

Hoe bestrijd ik stress en activeer ik mijn team?

10 juli 2024 9.00 tot 10.00 uur
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.