Videoreeks

Aan de hand van deze videoreeks help ik jou om jouw eigen
energieniveau te verhogen waardoor jij vervolgens vol positieve energie aan de slag kunt met jouw teams.

Online training

Hoe dicht jij jouw 3 grootste energielekken?

€ 24,95,-

Met voldoende energie je werk doen

Hoe zorg jij als leidinggevende dat jij met voldoende energie jouw werk kunt doen? Dat jij genoeg energie uitstraalt naar jouw teams en hun kunt motiveren om de best mogelijke zorg te leveren. Want verandering in jouw team begint bij jouw rol als leidinggevende. Pas als jij ander gedrag laat zien, stimuleer jij jouw medewerkers om hetzelfde te gaan doen.

Dus merk jij dat jij wel wat extra energie kunt gebruiken en wil jij aan de hand van mijn praktische tips direct het verschil merken?

Bekijk dan mijn video reeks van drie video’s waarin ik jou vertel hoe jij weer focus krijgt op jouw lange termijn ambities en jij je niet meer laat afleiden van jouw doel.

Wat leer je?

Gratis energie

Je leert waar jij gratis energie laat liggen waardoor jouw energiebatterij nooit helemaal vol is.

Energie overhouden

Je leert waar jij jouw aandacht op moet richten zodat jij weer energie overhoudt om met jouw team aan de slag te gaan.

Energie positief beïnvloeden

Je weet waar en hoe jij in actie kunt komen om niet alleen jouw eigen energie maar ook die van jouw team positief kan beïnvloeden.

Wat gaan we doen?

Doel

Jij leert jouw doel scherp te stellen en inzichtelijk te maken hoe jij dat doel wilt gaan bereiken. Door het helder hebben van jouw doel, kun je anderen daarin mee nemen en motiveren om mee te willen werken aan het behalen van het doel.

Focus

Jij leert waardoor jij afgeleid wordt in het behalen van jouw doel en hoe jij die afleidingen kunt weerstaan. Hierdoor kun jij vol focus aan de slag en houd jij tijd over in plaats van dat je altijd tijd te kort komt.

Veerkracht

Hoe toon je veerkracht in ongewenste situaties. Hoe stimuleer jij jezelf en jouw team te reageren vanuit de groene knop. Dat leer je in de laatste video.

Wat zeggen anderen?

Teamcoach

Mijn naam is Fabiënne Smedinga

Als je als team betere zorg wilt leveren, is het noodzakelijk om te investeren in een betere samenwerking en niet eerst op methodisch werken. Je zult elkaar moeten leren snappen en kritische vragen durven stellen, voordat een methode kans van slagen heeft.

Helaas zie ik nog veel organisaties eerst de focus leggen op methodieken in plaats van de teamsamenwerking.
Juist in drukke, hectische tijden ben ik van mening dat je tijd vrij moet maken om snel inzichtelijk te krijgen waardoor de samenwerking verslechtert.

Helaas zie ik nog veel organisaties eerst de focus leggen op methodieken in plaats van de teamsamenwerking.
Juist in drukke, hectische tijden ben ik van mening dat je tijd vrij moet maken om snel inzichtelijk te krijgen waardoor de samenwerking verslechtert.

Om  echt door te kunnen vragen, patronen bloot leggen en het team activeren te zoeken naar wat wel werkt, werkt het versnellend om een externe teamcoach erbij te halen. Als externe coach kan ik met voldoende afstand en neutraliteit de juiste vragen stellen. Dat geeft jouw als leidinggevende de gelegenheid om echt deel uit te maken van het team en het proces.

Als het plan er ligt en de eerste successen behaald zijn, dan kun je het vanaf daar weer zelf oppakken. Als teamcoach ben ik een tijdelijk middel dat jullie op de juiste pad naar betere samenwerking zet.

Gratis Masterclass

Hoe bestrijd ik stress en activeer ik mijn team?

10 juli 2024 9.00 tot 10.00 uur
00
Dagen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.